HTML

MsC feladat

Ez a blog a mesterszakosok _Fogyasztói magatartás_ tantárgyához készült, instrukciuókat, javaslatokat, gondolatébresztőket tartalmaz. Hátha nekem is sikerül végigcsinálni: itt a blogon fogom időről időre a témákat továbbvinni.

Friss topikok

Címkék

Csinálj blogot!

2014.02.16. 21:23 Dr Keynes

A feladat: készíts blogot. A téma: a fogyasztói magatartás a digitális korban.

Pontról pontra dolgozd fel a fogyasztói magatartás témaköreit. Próbálok ötleteket, hátteret adni, de ezen a szinten már feladat a saját vélemény alkotása, a gondolkodás. Jó lenne, ha az egyes témáknál a tankönyvből indulnátok ki - de nem elméleti összefoglalók, hanem értelmes tartalmat kell nyújtani!

Dolgozhattok egyedül vagy párban - de heti 2 bejegyzést kell produkálni. A hossza, stílusa, tartalma nincs meghatározva, csak a téma. Fogunk valamilyen kutatást is csinálni az online fogyasztókról - hogy legyen egy komoly eredménye is a munkánknak.

Kezdjétek a digitális kor definíciójával, azzal számotokra mit jelent. Ezeket javaslom ötletadónak, de nem muszáj ezekről írni:

http://www.youtube.com/watch?v=jZkHpNnXLB0

http://www.youtube.com/watch?v=75wNgCo-BQM

http://futurestates.tv/episodes/charlie-13

Akinek ötlete, témája, megnézendő forrása van, azt várom a hozzászólásokban!

Jó munkát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mscfeladat.blog.hu/api/trackback/id/tr945817593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása